Dobro dosli

aa

petak, 23. prosinca 2016.

Nevjerovatna metoda koja će vam pomoći da preživite MOŽDANI UDAR – 100% provjereno

zenski-magazin-zdravlje-spasite-igom-od-mozdanog-udara-1-1-600x381

U slučaju da dođe do moždanog udara, ova kineska metoda vam može spasiti život. Kada dođe do moždanog udara, moždani kapilari počinju da pucaju, a da bi ste spasili nečiji život potrebna vam je samo jedna IGLA.

U slučaju da se zadesite u trenutku kada neko doživi moždani udar, morate ostati potpuno smireni, i nesmijete raditi nagle polrete. Ukoliko naglim pokretom pomjerite žrtvu, u mozgu mogu popucati kapilari, te će doći do krvarenja u mozgu. Da bi nekoga spasili potrebna vam je igla koja se koristi za davanje injekcije, ali dobro će doći i igla koja se koristi za šivanje. Preporučujemo vam da uvijek imate neku od ove dvije naveden u svojoj torbici.
Uzmite iglu i pređite njen vrh zapaljenim upaljačem, kako bi je sterilisali, te ubodite svih deset vrhova prstiju.

Mjesto uboda treba da bude na jagodicama, nekoliko milimetara od nokta. Ubod treba biti toliko jak, kada pritisnete da se pojavi krv. Ukoliko krv ne počne kapati kada probodete, pritisnite, prst, sve dok krv ne počne da curi. KAda svi prsti (10), polnu da krvare, sačekajte par miuta, i vidjet ćete da će se unesrečena osoba oporaviti.

Ukoliko su usta unesrećene osobe iskrivljena, masirajte uči, sve dok ne pocrvene skroz.

Ponovo uzmite iglu, i ubodite oba uha na mekanim djelovima, a zatim istisnite po dvije kapi krvi. Za nekoliko minuta, usta će se vratiti u normalno stanje.

Sačekajte da se unesrećeni malo oporavi, a zatim ga odvezite u najbližu bolnicu.
Ova metoda se tradicionalno koristi u Kini već stoljećima sa 100% efikasnošću. Ova metoda provjereno pomaže ljudima da prežive moždani udar i da se oporave.

(webtribune.rs / lijekizprirode.com)

Nema komentara:

Objavi komentar