Dobro dosli

aa

utorak, 10. siječnja 2017.

Pogledajte kako skinuti masnoću sa trbuha PREKO NOĆI s ovom VANREDNOM prehranom!

5475


Ako uskoro imate neku zabavu, društveni događaj ili vjenčanje, a treba da nosite svoju omiljeni haljinu, masnoća na stomaku je nešto najgore što vam se može desiti.

Kako bi vam pomogli, u nastavku ćemo vam pokazati ovu takozvanu “hitnu dijetu”. Ova dijeta se naširoko koristi u slučajevima u kojima ljudi nemaju puno vremena da smršaju. Ova dijeta će vam pomoći da se oslobodite masnoća sa trbuha u samo jednoj noći.

Razlog zašto je ova dijeta nevjerojatna nije samo što izravnava trbuh i eliminiše višak kilograma, već također sagorijeva kalorije. Osim toga, ova dijeta će vam pomoći u detoksikaciji i čišćenju tijela za 24 sata. 
Ova dijeta se potpuno temelji na sokovima, smoothijima i čajevima. Ova pića pomoći će vam da očistite svoje tijelo puno brže i lakše.

Sada ćemo vam predstaviti rutinu koju bi trebali slijediti:

U 8 sati: Popijte čašu mlake vode sa sokom od limuna.

U 10 sati: Popijte  čašu vode s narandžom ili sok od jabuke.

U 12 sati: Popijte šolju zelenog čaja.


U 13 sati: Popijte čašu hladne vode sa sokom od mrkve.

U 15: Popijte šolju čaja po vašem izboru.

U 17 sati: Popijte čašu prirodnog soka po vašem izboru.

 
U 19 sati: Popijte šolju zelenog čaja.

U 21 sat: Popijte čašu vode sa sokom od grejpa

U 22 sata: Završavate dan na isti način kao što ste ga počeli, potrebno je popiti čašu mlake vode sa sokom od limuna.Napomena: vrlo je važno da ne dodajete nikakve umjetne zaslađivače ili neki drugi sastojak u svoje čajeve i sokove.

Preporučujemo da isprobate ovu dijetu jer u samo 24 sata možete imati ravan trbuh. Osim toga, ovaj režim će vas u potpunosti očistiti od svih toksina, a vi ćete se osjećati puni energije i puno sretniji.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar