Dobro dosli

aa

nedjelja, 22. siječnja 2017.

Studije pokazuju: Đumbir je 10.000 puta jači od kemoterapije, evo i zašto i kako ga konzumirati

Screenshot_4


Ljekovita svojstva đumbira su izuzetno korisna i da su puno bolja nego neke napredni farmaceutski izumi najbolje pokazuju studije istraživanja. Obično se konzumira u malim količinama diljem svijeta – možete ga dodati na svoje jelo ili možete ga naći u nekim pićima. Slično kao i njegov rođak začin, kurkuma, koji ima snažan učinak protiv raka, đumbir je uvelike poznat po svojoj nevjerojatnoj sposobnosti smanjivanja tumora. Istraživanje u državi Georgia koji se odnosio na laboratorijskim miševima otkrili da da cijeli ekstrakt đumbira može zapravo smanjiti veličinu tumora prostate od nevjerojatnih 56% .
Anti-kancerogena svojstva ovog čudesnog korijena došao je na temu, zbog njegova nevjerojatne moći u smanjenju upala i visokog sadržaja antioksidansa. Naime, analiza pokazuje da je to fantastično začin koji zapravo može nadmašiti napredna farmaceutska rješenja koja liječnici obično smatraju kao ‘jedina opcija “za pacijente s dijagnozom raka. Osim toga, analiza provedena je na Beth Israel Deaconess Medical Center u Bostonu objasnio da premium cijene lijekova protiv raka su ‘malo’ lošije od smrtnih kazni za gotovo sve oboljele od raka. Ekstrakt cijeli đumbir pokazao je moć smanjivanja tumora znatno i pomogao je pacijentima s rakom da izbjegnu smrtne dijagnoze. Najbolje ga je konzumirati svježeg narendanog u medu, konzumirati po kašiku na dan prije jela na pola sata.




Preuzeto sa: http://www.prirodna-medicina.info/2016/05/29/studije-pokazuju-dumbir-je-10-000-puta-jaci-od-kemoterapije-evo-i-zasto-i-kako-ga-konzumirati/

Nema komentara:

Objavi komentar