Dobro dosli

aa

nedjelja, 8. siječnja 2017.

Eliminišite GASTRITIS I GORUŠICU zauvijek pomoću ovog prirodnog lijeka koji također štiti crijevnu floru!

457457


Osobe koje pate od gastritisa znaju kakve tegobe imaju. Ipak, ovdje ćemo vam pokazati neke prirodne lijekve kojima možete riješiti ovaj problem. Rižina voda Rižina voda je veoma zdrava, a posebno pogoduje probavnom sistemu. Uzmite litar vode, skuhajte rižu i ostavote da se ohladi. Kada se ohladi, premjestite u bocu i pijte 2 puta dnevno i riješit ćete se simptoma gastritisa. Peršunova voda Peršun nosi mnoga antiupalna svojstva i potiče izbacivanje viška tečnosti iz organizma(diuretik). Stavite šaku peršuna u litar vode i napravite čaj.

Taj čaj pijte tokom dana. Sok do mrkve i celera Uzmite 2 mrkve i pomiješajte sa celerom i stavite malo vode. To sve stavite u blender i napravite sok. Jabuka i kamilica Uzmite jabuku, ogulite je, a zatim stavite u šolju kamilice sa vodom  i kuhajte. Ovaj napitak pijte ujutru. Đumbir i kruška Napravite čaj od đumbira i kruške, pijte ga i riješit ćete se simptoma žgaravice i gastritisa. Nadamo se da vam je ovaj članak bio od koristi, a za više postova o zdravlju posjetite našu web stranicu.

Preuzeto sa: http://www.prirodna-medicina.info/2017/01/06/eliminisite-gastritis-i-gorusicu-zauvijek-pomocu-ovog-prirodnog-lijeka-koji-takoder-stiti-crijevnu-floru/

Nema komentara:

Objavi komentar