Dobro dosli

aa

subota, 28. siječnja 2017.

Riješite se mrlja, pjega i hiperpigmentacije sa jednim sastojkom iz kuhinje za nekoliko dana!

8856856


Jednostavno i efikasno sam se riješila poremećaja boje kože. Probajte i vi, vaša koža će vam biti zahvalna.

Hiperpigmentacija je poremećaj boje kože kojeg karakterišu tamna područja na koži, a uzrokovana je porastom količine melanina odnosno tamnog pigmenta kože.

Pjegice, staračke mrlje i mrlje od sunca uzrokovane su štetnim ultraljubičastim zrakama sunca koje  zapravo oštećuju melanin i rezultiraju privremenom ili trajnom diskoloracijom.

Također i ožiljci od traume ili operacije mogu uzrokovati promjenu boje kože, a vrlo često i kada se problem riješi, tamna mjesta ostaju.

Ono što biste trebali uraditi jeste uzeti 1 kašičicu kurkume u prahu i tome dodati 1 kašičicu soka od limuna pa dobro promiješati te nanijeti na zahvaćena područja.

Kada ste nanijeli na svoju kožu, ostavite tako 15 minuta da se osuši a nakon toga isperite hladnom vodom. Veoma je važno da ne izlažete kožu suncu odmah nakon toga.

Ponavljajte jednom ili dva puta svaki dan ovaj tretman, sve do vidljivog poboljšanja. Nadamo se da vam je ovaj članak bio od koristi.

http://megagiga.info

1 komentar:

  1. Objevte eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Kolektivní rozum Obchodníci, kteří využívají eToro's CopyTrader™, mají o 60 % větší pravděpodobnost ziskovosti

    227,651,647 - Otevřené obchody na eToro

    OdgovoriIzbriši