Dobro dosli

aa

subota, 28. siječnja 2017.

ČUDESNI LIJEK PROTIV RAKA: Ovaj lijek izliječio je 80% ljdi koji su trebali umrijeti…

cudslika

Klinička ispitivanja dokazala su da je ovaj lijek razvijen u Australiji, on ‘topi’ stanice raka i uspješno je djelovao kod 80 posto pacijenata.Venetoclax je prvenstveno razvijen za one koji su oboljeli od kronične limfocitne leukemije i pokazao je pozitivne rezultate kod 80% ispitanika, od kojih je svaki peti, prema nalazima, bio izliječen.

Direktor ureda za onkološke i hematološke proizvode na FDA Centru za evaluaciju i istraživanje lijekova Richard Pazdur rekao je da je lijek druga šansa za oporavak pacijentima kojima nije uspjela neka druga terapija.

Ispitanici su uzimali po jednu tabletu dnevno, u početku od 20 mg, a nakon 5 tjedana 400 mg.

Zadnja šansa za oporavak

– Ovi pacijenti imaju novu terapiju. Ovaj lijek inhibira protein koji održava stanice raka živima, rekao je Pazdur.

On dodaje da je lijek nekima od ispitanika bio posljednja šansa za oporavak.

Jedan od ispitanika Vic Blackwood rekao je da je prije ovog kliničkog ispitivanja imao šest kemoterapija.– Imao sam tumore na vratu koji su bile veličine poput loptice za golf, a ispod pazuha je bio veličine grejpfruta. Dnevno sam spavao 20 sati i prognozirali su mi još tri tjedna života. Otišao sam na ta ispitivanja jer nisam imao šta izgubiti. Od tada je prošlo dvije godine. To mi je spasilo život, tvrdi Blackwood.

Venetoclax je razvijen u Melbourneu i u dosadašnjim ispitivanjima pokazao se kao djelotvoran.

Farmaceutska tvrtka AbbVie nije odgovorila na pitanje kada će se završiti klinička ispitivanja u Europi i Australiji, odnosno kada će ovaj lijek biti dostupan i na tim tržištima.

http://www.novonovo.info

Nema komentara:

Objavi komentar