Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 30. siječnja 2017.

Dokazano je da je med super za zdravlje, ali ono što može KRALJEVSKI je nadmašilo sva pčekivanja

Screenshot_10


Dokazano je da je med super za zdravlje, ali ono što može KRALJEVSKI je nadmašilo sva pčekivanja
Matična mliječ se koristi kao opći tonik za pomoć u borbi protiv staničnog starenja i jačanju imunološkog sustava.

Matičnu mliječ nazivaju kraljevskim medom jer je prijeki lijek za astmu, simptoma menopauze, visoki kolesterol, PMS-a, bolesti bubrega, peludne groznice i niz drugih bolesti. Ali, ovaj med ima i neke druge prednosti koje možda niste čuli, a to su poboljšanje stanja neplodnosti kod muškaraca, borbi protiv raka i liječenje virusa, kao što su herpes simplex.

Što je matična mliječ?
Matična mliječ je gusta mliječna izlučevina koju proizvode posebne žlijezde mladih pčela radilica, koji služe kao “medicinske sestre” u košnici. Matična mliječ obično sadrži oko 60% do 70% vode, 12% do 15% proteina, 10% do 16% šećera, 3% do 6% masti, a 2% do 3% vitamina, soli, i aminokiseline. Njegov sastav može varirati ovisno o geografskom i klimatskom. Pčele radilice hrane matičnu mliječ za ličinke za prve tri dana života.

Bogata je hranjivim tvarima i kao takva smanjuje stres-Matična mliječ je bogat vitaminima A, C, D, E i B. Ona također sadrži i minerale, uključujući kalcij, željezo, fosfor, kalij i sumpor, kao i 17 različitih aminokiselina, uključujući i esencijalne amino 8 kiseline koje moramo dobiti iz hrane. Ovaj nutrijent je bogata mješavina korisna u smanjenju razine stresa.

Antibakterijski je, pomaže pri mršavljenju, snizava loš holesterol, normalizuje pritisak i pomaže kod još dosta bolesti.

Zašto je ne iskoristiti, ne vidimo razloga kada nam samo dobrobiti može donijeti.

Umjesto meda, radije uzmite kraljevski, odnosno uzmite matičnu mliječ.

http://www.zivjeti-zdravo.com

Nema komentara:

Objavi komentar