Dobro dosli

aa

utorak, 17. siječnja 2017.

RAK UMIRE KADA JEDETE OVIH 7 NAMIRNICA! Vrijeme je da ih počnete jesti…

Image result for RAK UMIRE KADA JEDETE OVIH 7 NAMIRNICA! Vrijeme je da ih počnete jesti…




Pravilna ishrana može ubiti ćelije raka i oporaviti vas. Pirodni lijekovi su dosta uspješniji od hemoterapije i zato ih nemojte zanemarivati. Ove namirnice vam mogu pomoći da se izliječite: Kurkuma Kurkuma je jedan od najzdarvijih začina, a ima antiupalna i antikancerogena  dejstva, jer sadrži kurkumin.Pomaže i gubitak kilograma. Borovnice i maline Ovi plodovi su nevjerovatno učinkoviti u sprečavanju različitih vrsta raka. Štaviše, oni zaustaviti angiogenezu i smanjiti oksidativni stres.

 Paradajz Istraživanje provedeno na Harvardu pokazalo je da ispitanici koji su konzumirali umak od paradajza ili kuhani paradajz više od 4 puta mjesečno su imali smanjen rizik od raka prostate za 50%. Nravno i sveži paradajz je zdrav i djeluje kao antioksidans. Sok od grožđa Grožđe je veom zdravo, a ulje od tih sjemenki je antikancerogeno. Ovaj sok će djelovati kao antioksdans i punje vitamina, što ubija loše  ćelije. Tamna čokolada Veoma je zdrava, uzimajte po dvije kockice dnevno. Ostali slatkiši hrane rak, a tamna  čokolada je zdrava, posebno za srce. Zeleni čaj Također veoma zdrav i može vam pomoći u borbi protiv raka.


Preuzeto sa: http://www.prirodna-medicina.info/2017/01/17/rak-umire-kada-jedete-ovih-7-namirnica-vrijeme-je-da-ih-pocnete-jesti-2/

Nema komentara:

Objavi komentar