Dobro dosli

aa

nedjelja, 8. siječnja 2017.

Mislio je da ja SUPRUGIN razlog za RAZVOD besmislen, sve dok nije vidio sudoper! Tada mu je SVE BILO JASNO!

cafe

Matt Fray kaže da se supruga od njega razvela jer je ostavio posuđe u sudoperu. U početku mu je to bio besmislen razlog, ali kasnije je sve shvatio.

Nije problem u suđu, nego u priznanju, poštovanje, validaciji, i ljubavi. To što je ostavljao posuđe nakon što bi ona sredila suđe samo je znak njegovog nemarog ponašanja i nepoštovanja.

Na prvi pogled besmislen razlog, ali uz sve ostalo, ova kap je prelila čašu.

http://www.pozivitno.info

1 komentar:

  1. Život je dobar kada imate svoje ljubavi oko sebe, ovo kažem zato što kad sam imao problema sa mojim ljubavnikom, nikada nisam video život kao dobru stvar, ali zahvaljujući dr. AGBAZARI od AGBAZARA TEMPLE, što mi je pomogao da bacim čaroliju Vratio me je moj ljubavnik u roku od 48 sati. Moj muž ostavio me je za drugu ženu posle sedam godina braka, ali Dr.GBAZARA mi je pomogao da bacim čarobnjak koji mi ga je vratio u roku od 48 sati. Neću vam ispričati više detalja o sebi, već ću samo savjetovati one koji imaju probleme u vezi s brakom ili brakovima da se kroz te podatke kontaktiraju Dr.GBAZARA TEMPLE; ( agbazara@gmail.com ) ili ga pozovite, WHATSAPP: ( +2348104102662 ).

    OdgovoriIzbriši