Dobro dosli

aa

petak, 27. siječnja 2017.

Utrljala je SODU BIKARBONU na nokte i desilo se ovo… Trik koji će promijeniti vaš život zauvijek!

234545

Soda bikarbona je jedan zaista nevjerovatan sastojak sa mnogim zdravstvenim beneficijama, od borbe protiv prehlade i gripa, da oralne higijene, pa čak i raka.

U nastavku ćemo vam pokazati kako je možete iskoristiti za razna stanja a sve što morate učiniti jeste pobrinuti se da je imate kod kuće.

Bolovi

Za bol u mišićima poslije napornog treninga trebate napraviti piće od sode bikarbone tako što ćete je razrijediti u čaši vode.

Gljivice na noktima

Soda bikarbona potpuno uništava gljivice na noktima i eliminiše prljavštinu, samo primijeniti malo sode bikarbone na nokte i očetkati ih.

Stopala



Ako vas svrbe stopala, smrdljiva su i bole vas, nema problema. Samo pomiješajte 3 kašike sode bikarbone, 1 kašičicu soli, eterično ulje sa malom količinom vode i potopite ih na 20 minuta.

Zubi i dah

Da biste imali svjež dah, jednostavno isperite grlo sa malo sode bikarbone. Soda bikarbona je brz i idealan način da izbjelite svoje zube tako što ćete primijeniti malo sode bikarbone na četkicu za zube i oprati zube s njom.

Problemi sa kožom

Soda bikarbona je dlična protiv akni, mrtve kože i masno lice. Napravite domaći piling tako što ćete pomiješati kašičicu sode  bikarbone i kašičicu vode te nanijeti smjesu na lice.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar