Dobro dosli

aa

petak, 30. prosinca 2016.

OČISTITE PLUĆA ZA SAMO 2 DANA: Uz pomoć ovih sokova, izgledaće kao da nikada niste zapalili cigaretu

Bilo da ste pušač ili ne, može vam se dogoditi da imate problema sa plućima. Ukoliko ste pušač, tim gore, jer su vam pluća sigurno veoma oštećena. Ovaj recept će vam pomoći da ih pročistite u samo 72 sata. Međutim, prije no što počnete sa ovim tretmanom, važno je da izbacite sve mliječne proizvode.


pluca1 (1)

Prvog dana, prije spavanja popijte šolju biljnog čaja. To će pomoći vašim crijevima da se reše toksina koji izazivaju konstipaciju, i time ćete olakšati plućima da rade svoj posao.

Prije doručka iscijedite dva limuna u toploj vodi i popijte to.

Popijte 300 mililitara iscijeđenog grejpfruta. Ukoliko ne volite grejpfrut, slobodno ga zamjenite ananasom – ove dvije voćke sadrže prirodne antioksidanse koji pomažu vašem disajnom sistemu.


  

U periodu između doručka i ručka popijte 300 mililitara cijeđene šargarepe. Time ćete alkalizovati svoju krv.

Za vrijeme ručka obavezno u tijelo morate unijeti sok od 400 mililitara koji sadrži kalijum, koji se u tijelu ponaša kao tonik za čišćenje. Prije odlaska u krevet popijte 400 mililitara soka od brusnice, koji će se izboriti sa bakterijama u vašim plućima koje izazivaju infekcije.

Obavezno vježbajte. Pored toga, svakodnevno uživajte u toploj kupki koja traje oko 20 minuta – time ćete pomoći tijelu da se riješi toksina. Pored svega toga, inhalirajte se uz pomoć ulja od eukaliptusa.

Izvor: srbijadanas

Nema komentara:

Objavi komentar