Dobro dosli

aa

četvrtak, 29. prosinca 2016.

Recept ruskog znanstvenika zaludio svijet: Liječi karcinom, čuva od infarkta i pobljšava rad mozga!Recept ruskog znanstvenika profesora Hrista Mermerskog, revolucionaran je lijek kojim se na tisuće ljudi izliječilo od raka. “To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče”, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski.
Poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i liječi do ozdravljenja osobe koje su preživjele iste. Odličan je recept za liječenje karcinoma te sredstvo protiv svih vrsta tumora.

Sastojci:

400 gr proklijale pšenice
15 svježih limuna
12 cijelih glavica (ne režnjeva) svježeg bijelog luka
1 kg domaćeg meda
400 gr svježe orahove jezgre
Priprema:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limuna s koricom i sve zajedno izmiješati u loncu.

Od ostalog limuna uzeti samo sok i miješati s ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže miješati pa usuti u tegle koje treba čuvati u hladnjaku. Poslije 3 dana smjesa je gotova za konzumiranje.
Ova se smjesa uzima 1-2 jušne žlice 30 min prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Konzumirajte je dok ne nestane. Recept za liječenje karcinoma – uzima se svaka 2 sata!

http://www.zdravosehrani.info

Nema komentara:

Objavi komentar