Dobro dosli

aa

subota, 31. prosinca 2016.

ZABORAVITE BOTOKS: Bore i vrećice ispod očiju nestaju u samo 2 minuta!

botoks


Želja za mladalačkim izgledom postaje želja većine ljudi koji dolaze u kasne godine. Vođeni tim jedna Singapurska tvrtka je smislila anti-aging kremu koja uklanja bore u samo jednoj minuti.

 
Ovaj video pokazuje kako nakon 30 sekundi od nanošenja kreme, odbrojavanje počinje. Ova krema radi oko 30 sekundi, a za to vrijeme ona uklanja sve bore i vrećice ispod očiju. Oni magično nestaju u samo jednoj minuti.






Proizvođač tvrdi da je ova krema pogodna za područje ispod očiju, kao i za cijelo lice. Znači li ovo da možemo reći zbogom botoksu!?

 
Ovaj preparat izazvao je znatiželju kod mnogih ljudi. Međutim, mnogi kažu da u oglasima ne možete vidjeti sastav kreme, što povećava sumnju.

Iz firme tvrde da je krema odobrena od strane agencije za pomoć i zdravstvenih ustanova u zemljama u kojima se prodaje. Proizvođač tvrdi da krema nema negativne karakteristike.

Sada je na vama da odlučite koji tretman primijeniti, ako želite mladenački izgled. Najskuplji botoks tretman je Argireline terapije, čije pakiranje krema od 30 ml je pet dolara i 60 centi.


http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar