Dobro dosli

aa

petak, 23. prosinca 2016.

Ako podrignete u roku od 5 minuta nakon što popijete sodu bikarbonu s vodom, evo šta to znači!

podrignemo soda


Soda bikarbona je jedan od najsvestranijih proizvoda u kući. Ne samo da je to velika sredstvo za čišćenje i dezodorans, ali isto tako se ispostavilo da je vrlo efikasan lijek. Uzimajući interno, ima sposobnost za liječenje širokog spektra tegoba prirodno i učinkovito. Predlaže se jednostavan test ako sumnjate da imate problema sa stomačnom kiselinom. Pomiješajte četvrtinu kašičice sode bikarbone u 100 ml vode i popijte.


 
 Ako podrigne u roku od 5 minuta, nivo vaše kiseline je vjerojatno u redu. Za najprecizniji rezultati, uradite ovo jutro na prazan želudac. Ako imate malu količinu kiseline to može značiti ste proteinski neuhranjeni, što može dovesti do bolesti.


 Niska želučana kiselina također dovodi do kisele krvi što može biti vrlo ozbiljno, jer kisela krv može opljačkati vaše tijelo mineralim iz drugih dijelova, kao što su kosti, i dovesti do osteoporoze. Ako ste sumnjičavi za bilo kakve probleme, posjetite doktora da to temeljno testirate.

Preuzeto sa: http://www.narodnamedicina.info/2016/10/21/ako-podrignete-u-roku-od-5-minuta-nakon-sto-popijete-sodu-bikarbonu-s-vodom-evo-sta-to-znaci/

Nema komentara:

Objavi komentar