Dobro dosli

aa

subota, 24. prosinca 2016.

NE IZLAZITE MEĐU LJUDE OD SRAMA: Imate problem sa ISPUCALIM KAPILARIMA, evo prirodnog rešenja

ispucali kapilari


Svi imamo ove namirnice u svom domu.
Pojava je uglavnom neugodna, tačnije rečeno neugledna te osobama donosi određenu dozu neprijatnosti. Crvenilo i popucali kapilari na licu kvare život i lepotu mnogima, a posebno ženama, koje su osećajnije po tom pitanju.

Uzroci kuperoze, odnosno popucalih kapilara još uvek nisu do kraja razjašnjeni. Ipak, godinama su se neki prirodni lekovi istakli kao efikasni protiv popucalih kapilara i izraženog crvenila na koži, koje dolazi usled pucanja kapilara.

REŠITE SE BOLA I UKOČENOSTI: Ako satima sedite, ovaj dodatak za stolicu je spas (VIDEO)

SVRBI VAS KOŽA KADA UĐETE SA HLADNOG U TOPLO? Ne ignorišite, može biti ozbiljna BOLEST

Evo nekoliko korisnih saveta kako da se oslobodite popucalih kapilara na licu uz pomoć tradicionalne, narodne medicine.
Kako možete sami da lečite kuprozu, crvenilo i popucale kapilare na licu?

Aloe vera

Isecite list aloe vere uzduž i držite ga u frižideru nekoliko dana. Pre spavanja sa isječenom stranom lista aloe namažite kožu lica, koju ste prethodno očistili sa odvarom zelenog ili crnog čaja. Možda će te osetiti da vas malo peče, ali to je normalno pa izdržite, jer će peckanje izostati nakon 2. ili 3. tretmana. Ovakav postupak ponavljajte svaki drugi dan u trajanju od dve nedelje.

Zeleni paradajz

U trajanju od 10 dana svakodnevno stavljajte obloge od zelenog paradajza, jer u sebi sadrži neophodne kiseline koje aktivno deluju na suzbijanje kuperoze, odnosno crvenila i popucalih kapilara na licu. Isecite paradajz na kriške i stavljajte ih na problematične zone držeći ih tako 3 minute. Nakon toga na lice nanesite hranljivu kremu.





Peršun

Uzmite šaku peršinovog lista i prelijte ga sa 100 ml ključale vode. Poklopite i ostavite da odstoji pola sata. Nakon toga procedite i dodajte 50 ml mleka. Time pokvasite manji peškir, nežno iscedite i stavite na lice ili problematični deo lica. Čuvajte tako 20 minuta. Proceduru radite svakodnevno 20 dana. Nakon toga ponavljajte ako je potrebno.

http://www.zivjeti-zdravo.com

Nema komentara:

Objavi komentar