Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Povećajte vašu BRZINU INTERNETA za čak 3 puta sa OVIM jednostavnim trikom!

7568


Skoro svi mi koristimo internet cijelo vrijeme, a frustrirajuće može biti spora brzina i slaba veza. Pa, jednostavno resetiranje može značajno povećati brzinu interneta.

 
Međutim, u ovom članku ćemo vam pokazati kako da poboljšate brzinu svog interneta i do 3 puta. Samo slijedite ove jednostavne upute….

Prvo, pored metalnih predmeta, na frižidere i mikrovalne pećnice ne biste trebali postaviti ruter. Ti predmeti mogu usporiti i oslabiti vaš signal.

Drugo, trebali bi staviti vaš modem u blizini laptopa, mobitela ili računala. Pobrinite se da postavite vaš modem na višem mjestu, na primjer da bude visoko 2-3 metara.



 
Uvjerite se da je čist i da nema previše prašine unutar njega. Vjerovali ili ne, ali i prašina može biti uzrok sporije veze. Trebali biste čistiti svoj ruter barem 2 puta sedmično.

Rakođer trebate znati da ne treba stavljati modem ili ruter gdje ima previše ljudi. Vjerovali ili ne, Wi-Fi mreža je puno sporija na mjestima s mnogo vode kažu eksperti a ljudsko tijelo je 60% voda i to može ometati signal.

I na kraju, ako su stari  mikro filteri mogu izazvati neke probleme, tako da je potrebno kako bi bili sigurni provjeriti da su novi. Dakle, trebali biste ih zamijeniti – barem 2 puta godišnje.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar