Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Zbog RAKA doktori rekli da ima još 6 mjeseci života, a prošlo je već 9 godina, a on je koristio samo jedan lijek…




Kada su mu doktroi rekli tužnu vijest, kako mu je ostalo još samo 6 mjeseci života, jer je teško obolio od raka. Pokupio je sav stečeni novac, i zajedno sa svojom suprugom krenuo na put oko svijeta. Od tada je prošlo čak 9 godina, i još uvijek je živ, a koristio je samo jedan lijek.
Bryan Baldvin-u (65) ljekari su ustanovili rak bubrega u završnoj fazi, tako da je on oldučio sovje posljednje dane provesti sa svojom suprugom, Susan. Provodili su se i obilazili svjetkse metroploe, nasstojeći da se što bolje provedu. Na tom putovanju, potrošili su više od 50.000 eura, prošlo je 6 mjeseci, međutim Bryan je još uvije bio živ, a tako je prošlo i cijelih 9 godina nakon dijagnoze. Bryan danas sretno živi sa svojom porodicom, živ i zdrav.

Kada sam saznao dijagnozu, jednostavno sam želio provesti zadnje dane u što boljem raspoloženju, nastojao sam izbaciti sve negativne misli. Htio sam uživati u svakom trenutku, govori Bryan.

On smatra da je za njegov oporava zaslužan lijek NexoFar, i naravno porodica na svojoj nesebičnoj podršci.

Njegov onkolog, Emilio Perfiti, bio je izuzetno iznenađen, i po provi puta se susreso sa ovakvim slučajem u svojoj cijeloj karijeri.

2006.godine, Bryanu, je dijagnostisiran rak bubrega, prognoze nisu bile dobre, jer se karcinom proširio i na pluća. NO, kada je počeo uzimati lijek pod imenom NexoFar, bolest se na svu sreću povukla.

(doznajemo.com / lijekizprirode.com / mirror.co.uk)

Nema komentara:

Objavi komentar