Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Najbolja metoda sa kojom ćete se osloboditi MIŠEVA jednom za sva vremena!

54t45t


Miševi i štakori su svugdje u svijetu u mogućnosti da žive u negostoljubivim uvjetima. Najmanje što želite jeste da imate takva stvorenja u svom domu.

To su vrlo destruktivne životinje, koje mogu da izlaze i iz zidnih pukotina. Zastrašujuće zar ne? Da ne spominjemo i da ova bića, osim što ostavljaju svoj izmet posvuda, su nositelji prenosivih strašnih bolesti.

 
Ako imate malu djecu u kući, rizik je još gori. Jer se djeca često igraju na podu i izloženi su ugrizu ili dodirivanju izmeta ovih životinja. Nažalost, to ih može koštati i života, ako se ne reaguje odmah. 
Ove štetočine, se reprodukuju lagano. Zamislite da ženka pacova može imati 15 od 22 mladunca godišnje. Pa, ako ih ne iskorijenite iz doma na vrijeme, možete imati strašne probleme.

Iako postoje mnogi pesticidi za eliminaciju ovih stvorenja, najbolje bi bilo da ih se riješite na prirodni način.
Hemijska sredstva su toliko jaka, da će napustiti vaš dom za nekoliko dana.

Međutim, problem je u tome što ćete se vratiti u dom, u kojem će biti ostaci tih hemikalija. To može ugroziti  zdravlje vas i vaših najdražih. Zato preporučujemo slijedeće prirodne metode…


Upotreba sode

Vrlo učinkovito, jer miševi ne mogu podrigivati. Zato stavtit na mjesta gdje se glodavci kreću. Oni će to konzumirati i umrijeti.

Metoda sa gipsomOva metoda podrazumijeva smjesu gipsa, flora, soli. Stavite ovu smjesu u vaš dom, stvorenja će pojesti, očvrsnuti iznutra i biti eliminisana iz vašeg doma.

Čokolada i gips

Glodari, vole slatko. Zato je čokolada odlična za njihovo privlačenje pažnje. Pomiješajte čokoladu u prahu i gips. Ova metoda djeluje kao i prethodna.

http://megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar