Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

OČISTITE SVOJU JETRU ZA 24 SATA! Oslobodite se preko noći čak 1000 kamenčića! (RECEPT)

546745754


Pravilna funkcija jetre je neophodna za zdravo tijelo da bi funkcionisalo optimalno. Nakupljanje masti i toksina u jetri može biti odgovorno za čitav niz simptoma zbog kojih je čišćenje neophodno.
Čišćenje jetre poboljšava probavu i metaboličke funkcije. Većina ljudi, uključujući i djecu, imaju kamenje u svojoj jetri. Neki imaju alergiju ili osip, dok drugi ne pokazuju nikakve simptome.
Postoje mnoge vrste kamenja, a većina od njih su kristali holesterola. Kada je prisutan višak holesterola iz hrane, ostatak se često kristalizira u male, šljunčane oblike mase različitih boja.


 

Kamenje u jetri se počinje stvarati oko mrtvih bakterija, što predstavlja jezgru. Kamenje je jedan od razloga zašto većina holesterola ostaje u tijelu i dovodi do povećane razine tokom vremena.
To stvara savršeno okruženje za infekcije koje povećavaju broj štetnih bakterija u tijelu. Trbušneinfekcije i čir se ne mogu izliječiti bez izbacivanja kamenja na prvom mjestu.
Nemojte izvoditi čišćenje jetre tokom trudnoće ili dojenja, te ako bolujete od neke ozbiljne bolesti!
Sastojci
    4 kašičice Epsom sol, neobrazovana
    1/2 šoljice maslinovog ulja
    1 veliki ili 2 mala grejpa, cjeđena

Odaberite dane u kojima možete odmoriti. Nemojte uzimati lijekove, dodatne vitamine ili minerale dan prije nego što napravite čišćenje, jer oni će utjecati na cijeli proces.
Za doručak i ručak jesti namirnice koje ne sadrže masti, kao što su voće ili voćni sok. Izbjegavajte maslac, mlijeko i povrće sa soli.


 

Raspored:
14:00U ovom trenutku trebali bi prestati jesti ili piti išta, jer ako nešto jedete možete osjećati bol. Kombinirajte 4 kašičice nerafinirane  soli i 3 šoljice vode. Ulijte smjesu u staklenu bocu. Držati frižideru dok se ne ohladi dovoljno. Ovaj korak je važan jer će poboljšati ukus.
18:00Pijte prvu četvrt napitka.
20:00Piti drugu četvrt napitka. Ne zaboravite da dozu trebate uzeti na vrijeme, jer je neophodno za uspjeh tretmana čišćenja.
21:45U sok od grejpa dodati pola šoljice hladnog maslinovog ulja. Stavite poklopac i tresti dok ne dobijete glatku konzistenciju.
10:00Pijte sok od grejpa. Pijte ga stojeći 5 minuta, pa onda idite u krevet. Što prije legnete, više žučnih kamenaca će izaći iz jetre.Lezite na leđa, i držati glavu malo odignutu, po mogućnosti na jastuku. Ostanite još 20 minuta.
Nećete osjetiti nikakvu bol, jer je sol otvorila kanale jetre. Sada možete spavati čvrsto.
Uzmi treću dozu sljedećeg jutra. Nemojte uzeti dozu prije 6 sati ujutro.
Uzmite četvrtu dozu nakon dva sata. Nakon dva sata možete jesti. Počnite s nekim prirodnim voćnim sokom i jedite voće nakon pola sata.
Jedite redovite obroke nakon sat vremena
Možda budete imali proljev u jutarnjim satima. Kamenje ponekad se digne na površinu vode zbog holesterola unutar njih. I da, možete ih prebrojati. Vi ćete postići potpunu pročišćavanje nakon što se uklonili oko 2.000 kamenja.
Ponovite tretman nakon 2 sedmice. Ponekad su kanali jetre ispunjeni kristalima holesterola, a ne kamenjem, a oni će se pojaviti na površini u wc kao zelenkasta tvar.
Napomena: Nemojte mijenjati raspored ili recept, jer će utjecati na odnos čišćenja, a jetra je prilično osjetljiva na detalje.

Izvor:http//megagiga.info

Nema komentara:

Objavi komentar