Dobro dosli

aa

ponedjeljak, 26. prosinca 2016.

Ovaj čaj će vas riješiti potrebe da idete ginekologu ZAUVIJEK!

screenshot_2-5


Stotinama godina prije pojave moderne medicine, žene su koriste prirodne resurse oko njih za liječenje bolesti i promoviranje zdravlja i fizičkog blagostanja. Vrkuta je jedna takva biljka koja je pomogla mnogim ženama.

Vrkuta je biljka koja sadrži značajnu količinu tanina koji mu daje adstringentno svojstvo. Ovo svojstvo čine Vrkutu vrlo korisnom kod krvarenja iz rane, crijevnih problema i ženskih zdravstvenih problema.

Poznato je da će ono što ste stavili u svoje tijelo uticati na vašu pH ravnotežu i ukupni žensko zdravstveno stanje. Vrkuta, kada se konzumira kao čaj, može pomoći

zadržati taj balans. Iako ne postoji obilje istraživanja o upotrebi Vrkute kao tretmana za zdravlje žena, studije koje su urađene pokazuju da su anti-upalna svojstva efikasna i treba da budu uključena u daljnje farmaceutskp istraživanje. Zbog uobičajenog uvjerenja među znanstvenom zajednicom da biljni lijekovi imaju efikasna svojstva u tretmanu, postoji jako nastojanje za dalje proučavanje raznih biljaka i njihovo uključenje kao legitimnih opcija liječenja.

Ovaj čaj će vam pomoći kod:

Menstrualnih bolova i teškog odljeva
Koncepcijska pomoć
Menopauze
Začeće
Eksterni vaginalni svrab i pojačan sekret
Umjesto posjeta ginekologu, bolje je da jednostavno nabavite ovaj čaj.

Izvor: pozivitno.info

1 komentar: